Bulvės su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Bulvės su grybais

Bulvės su grybais - vienas iš sultingų ir skanių Europos virtuvės patiekalų. Paprastą ir skanų bulvių ir šviežių grybų patiekalą galima ruošti kasdien. Grybai gali būti visavertis mėsos pakaitalas. Bulvių patiekalas dažnai ruošiamas su grybais, nes tai universalūs grybai, kuriuos galima naudoti ištisus metus. Vasaros sezonu grybus galima pakeisti miško grybais.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
86 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
13 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.28/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvės su grybais Žingsnis 1
Supjaustykite daržoves ir grybus griežinėliais. Bulves supjaustykite griežinėliais, o grybus - atsitiktinio dydžio griežinėliais.

Žingsnis 2

Bulvės su grybais Žingsnis 2
Pakepinkite svogūnus. Sudėkite svogūnus į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Bulvės su grybais Žingsnis 3
Suderinkite produktus. Į svogūnus sudėkite grybus. Kepkite juos 5-7 minutes, retkarčiais pamaišydami. Į keptuvę sudėkite bulves, viską išmaišykite. Kepkite patiekalą 20 minučių ant vidutinės ugnies, retkarčiais pamaišydami. Likus porai minučių iki virimo pabaigos, pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos