Publikavimo data: 2024-03-26
Bulvės su grybais
Bulvės su grybais - vienas iš sultingų ir skanių Europos virtuvės patiekalų. Paprastą ir skanų bulvių ir šviežių grybų patiekalą galima ruošti kasdien. Grybai gali būti visavertis mėsos pakaitalas. Bulvių patiekalas dažnai ruošiamas su grybais, nes tai universalūs grybai, kuriuos galima naudoti ištisus metus. Vasaros sezonu grybus galima pakeisti miško grybais.
Žingsnis 1
Supjaustykite daržoves ir grybus griežinėliais. Bulves supjaustykite griežinėliais, o grybus - atsitiktinio dydžio griežinėliais.
Žingsnis 2
Pakepinkite svogūnus. Sudėkite svogūnus į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Suderinkite produktus. Į svogūnus sudėkite grybus. Kepkite juos 5-7 minutes, retkarčiais pamaišydami. Į keptuvę sudėkite bulves, viską išmaišykite. Kepkite patiekalą 20 minučių ant vidutinės ugnies, retkarčiais pamaišydami. Likus porai minučių iki virimo pabaigos, pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių.
Kategorijos