Publikavimo data: 2024-10-14
Bulvės su kiauliena ir raudonėliais
Pilnas aprašymas Bulvės su kiauliena - tai patiekalas, kurį šiais laikais dažnai gamina daugelis tautų. Norint paįvairinti daugeliui žmonių taip gerai pažįstamą patiekalą, pakanka į jį įdėti džiovintų žolelių, kurios suteiks bulvėms ypatingo skonio. Šiuo atveju raudonėlis ryškiausiai atskleidžia skonį ir suteikia bulvėms su kiauliena originalumo.
Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę sudėkite kubeliais supjaustytą mėsą. Kepkite mėsą iš abiejų pusių, kol ji taps auksinė. Iškepusią mėsą sudėkite į atskirą lėkštę.
Žingsnis 2
Svogūną ir česnaką supjaustykite kubeliais ir kepkite keptuvėje, kol taps auksinės spalvos. Tada sudėkite pomidorus ir pakepinkite tris minutes.
Žingsnis 3
Į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves ir užpilkite litru vandens. Į keptuvę sudėkite kepamą mėsą, pomidorų pastą, žirnelius, bulves, raudonėlį ir pagal skonį druskos. Viską išmaišykite, uždenkite dangčiu ir virkite, kol bulvės išvirs.
Kategorijos