Bulvės su kiauliena ir raudonėliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-14

Bulvės su kiauliena ir raudonėliais

Pilnas aprašymas Bulvės su kiauliena - tai patiekalas, kurį šiais laikais dažnai gamina daugelis tautų. Norint paįvairinti daugeliui žmonių taip gerai pažįstamą patiekalą, pakanka į jį įdėti džiovintų žolelių, kurios suteiks bulvėms ypatingo skonio. Šiuo atveju raudonėlis ryškiausiai atskleidžia skonį ir suteikia bulvėms su kiauliena originalumo.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
118 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.69/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvės su kiauliena ir raudonėliais Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę sudėkite kubeliais supjaustytą mėsą. Kepkite mėsą iš abiejų pusių, kol ji taps auksinė. Iškepusią mėsą sudėkite į atskirą lėkštę.

Žingsnis 2

Bulvės su kiauliena ir raudonėliais Žingsnis 2
Svogūną ir česnaką supjaustykite kubeliais ir kepkite keptuvėje, kol taps auksinės spalvos. Tada sudėkite pomidorus ir pakepinkite tris minutes.

Žingsnis 3

Bulvės su kiauliena ir raudonėliais Žingsnis 3
Į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves ir užpilkite litru vandens. Į keptuvę sudėkite kepamą mėsą, pomidorų pastą, žirnelius, bulves, raudonėlį ir pagal skonį druskos. Viską išmaišykite, uždenkite dangčiu ir virkite, kol bulvės išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos