Bulvės su lašiniais keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Bulvės su lašiniais keptuvėje

Kad bulvės su lašiniais keptuvėje būtų ypač skanios, svarbu atidžiai pasirinkti lašinius. Jie būtinai turi turėti mėsos sluoksnį. Jį reikia supjaustyti storais griežinėliais, dėti ant dar šaltos sausos keptuvės ir kepti, kad riebalai išsilydytų, o mėsos sluoksnis paruduotų. Dėl skonio į lašinius įdėkite česnako, svogūno ir prieskonių. Bulvės supjaustomos plonais griežinėliais arba batonais. Kepkite be dangčio, reguliariai, bet nedažnai maišydami, kol atsiras auksinė plutelė.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
178 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvės su lašiniais keptuvėje Žingsnis 1
Paruoškite visus ingredientus. Supjaustykite lašinius 1 cm storio griežinėliais. Išspauskite česnaką. Bulves supjaustykite plonais 0,5 cm storio griežinėliais.

Žingsnis 2

Bulvės su lašiniais keptuvėje Žingsnis 2
Apkepkite lašinius. Į šaltą keptuvę ant vidutinės ugnies įpilkite taukų. Kepkite lašinius 5 minutes. Sudėkite česnaką, juoduosius pipirus ir muskato riešutą. Padidinkite kaitrą iki stiprios.

Žingsnis 3

Bulvės su lašiniais keptuvėje Žingsnis 3
Apkepkite bulves. Į įkaitintoje keptuvėje esančius taukus sudėkite bulves. Kepkite bulves ant didelės ugnies 15 minučių, kas 5 minutes pamaišydami. Pagardinkite druska ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos