Bulvės su malta mėsa, troškintos sovietiniame ančių puode pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Bulvės su malta mėsa, troškintos sovietiniame ančių puode

Pasirodo, neįtikėtinai skanu ir nostalgiška.
Gaminimo laikas
59 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
97 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Bulvės su malta mėsa, troškintos sovietiniame ančių puode Žingsnis 1
Į sovietinį puodą supilkite stiklinę vandens ir pastatykite jį ant viryklės, kad užvirtų. Sudėkite maltą mėsą ir maišydami užvirinkite.

Žingsnis 2

Bulvės su malta mėsa, troškintos sovietiniame ančių puode Žingsnis 2
Morkas ir svogūnus nulupkite ir supjaustykite. Svogūnus geriausia pjaustyti išilgai pluošto į plunksnas.

Žingsnis 3

Bulvės su malta mėsa, troškintos sovietiniame ančių puode Žingsnis 3
Nulupkite bulves nuo odelės ir sudėkite jas į anties puodą kaip vientisus gumbus.

Žingsnis 4

Bulvės su malta mėsa, troškintos sovietiniame ančių puode Žingsnis 4
Į bulves sudėkite šaldytus sveikus pomidorus ir šaldytų paprikų griežinėlius.

Žingsnis 5

Bulvės su malta mėsa, troškintos sovietiniame ančių puode Žingsnis 5
Uždenkite kepimo skardą dangčiu ir 45 minutėms pašaukite į orkaitę. Prieš pat išjungdami minutę ant viršaus uždėkite šaldytų petražolių ryšulėlį ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos