Bulvės su raugintais kopūstais ir mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Bulvės su raugintais kopūstais ir mėsa

Rauginti kopūstai yra žiemos užkandis. Paprastai jie rauginami iškart po derliaus nuėmimo rudenį. Tačiau neretai pasitaiko, kad pavasariui ir vasarai dar būna daug paruošta. Kad produktas nenueitų perniek, galite paruošti skanų ir sotų patiekalą - bulves su raugintais kopūstais ir mėsa. Kopūstai suteiks patiekalui savito skonio ir rūgštumo. Mėsai tinka kiauliena, vištiena arba jautiena.
Gaminimo laikas
85 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
106 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvės su raugintais kopūstais ir mėsa Žingsnis 1
Paruoškite mėsą ir išmaišykite. Keptuvėje aliejuje kepkite mėsą ant didelės ugnies 5 minutes, kol ji paruduos. Sudėkite svogūnus, morkas. Išmaišykite. Kepkite ant vidutinės ugnies 15 minučių. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Bulvės su raugintais kopūstais ir mėsa Žingsnis 2
Baigti gaminti. Sumažinkite kaitrą iki silpnos. Sudėkite bulves. Ant viršaus sudėkite kopūstus. Supilkite karštą vandenį. Uždenkite dangčiu. Troškinkite ant silpnos ugnies 45-50 minučių, retkarčiais pamaišydami.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos