Publikavimo data: 2024-05-25
Bulvės su raugintais kopūstais ir mėsa
Rauginti kopūstai yra žiemos užkandis. Paprastai jie rauginami iškart po derliaus nuėmimo rudenį. Tačiau neretai pasitaiko, kad pavasariui ir vasarai dar būna daug paruošta. Kad produktas nenueitų perniek, galite paruošti skanų ir sotų patiekalą - bulves su raugintais kopūstais ir mėsa. Kopūstai suteiks patiekalui savito skonio ir rūgštumo. Mėsai tinka kiauliena, vištiena arba jautiena.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą ir išmaišykite. Keptuvėje aliejuje kepkite mėsą ant didelės ugnies 5 minutes, kol ji paruduos. Sudėkite svogūnus, morkas. Išmaišykite. Kepkite ant vidutinės ugnies 15 minučių. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Baigti gaminti. Sumažinkite kaitrą iki silpnos. Sudėkite bulves. Ant viršaus sudėkite kopūstus. Supilkite karštą vandenį. Uždenkite dangčiu. Troškinkite ant silpnos ugnies 45-50 minučių, retkarčiais pamaišydami.
Kategorijos