Publikavimo data: 2024-02-04
Bulvės su vištiena grietinės padaže receptas
Yra daugybė būdų, kaip paprastas bulves paversti tūkstantį kartų skanesnėmis. O mes sustojome ties tuo, kuris iš paprasto garnyro jas pavers visaverte vakariene. Troškintos bulvės su grietine, vištiena, svogūnais ir morkomis - skanus ir sotus patiekalas, kuris padės kelioms valandoms pamiršti maistą.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūną, bulves ir morkas. Svogūnus ir bulves supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite stambia tarka. Mėsą supjaustykite stambiais gabalais. Paruoškite puodą arba puodą storu dugnu.
Žingsnis 2
Įkaitintame aliejuje apkepkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 3
Atskirai apkepkite vištieną ir perkelkite ją prie daržovių. Sudėkite bulves, supilkite vandenį ir virkite, kol bulvės išvirs iki pusės.
Žingsnis 4
Įpilkite grietinės, druskos, išmaišykite ir troškinkite, kol suminkštės.
Kategorijos