Publikavimo data: 2024-06-09
Bulvės, troškintos jautienos sultinyje
Troškintos bulvės verdamos dideliame kiekyje jautienos sultinio, kuris suteikia joms sodrų skonį ir spalvą. Šį patiekalą geriausia gaminti rudens mėnesiais, nes daug sezoninių daržovių suteikia nuostabų skonį.
Žingsnis 1
Jautieną nuplaukite ir padėkite ant silpnos ugnies 2 valandoms. Taip jautiena bus minkšta ir švelni, o sultinys skaidrus ir skaidrus.
Žingsnis 2
Kol sultinys verda, nulupkite ir supjaustykite daržoves: svogūnus ir morkas - pusžiedžiais, bulves ir pomidorus - dideliais gabalais.
Žingsnis 3
Kai jautiena iškeps, išimkite ją iš keptuvės ir palikite atvėsti, tada atskirkite mėsą nuo kaulo.
Žingsnis 4
Į verdantį sultinį sudėkite apipjaustytą mėsą ir griežinėliais supjaustytas bulves ir virkite dar 20 minučių.
Žingsnis 5
Kol bulvės kepa, įkaitinkite keptuvę, įpilkite saulėgrąžų aliejaus ir kepkite pakaitomis svogūnus, morkas ir pomidorus.
Žingsnis 6
Sudėkite sultinį ir pakepinkite, troškinkite dar 5 minutes.
Kategorijos