Publikavimo data: 2024-06-11
Bulvės, troškintos su kalakutiena
Su kalakutiena troškintos bulvės yra sotus ir paprastas patiekalas šeimos pietums ir vakarienei. Tačiau jį taip pat galima paruošti kaip karštą patiekalą atvykus svečiams. Patiekalai, kuriuose mėsa troškinama iš karto su garnyru, labai taupo laiką ir palengvina virėjo darbą. Įdėję mažiausiai pastangų galite mėgautis aromatinga mėsa, mirkyta troškintų daržovių ir bulvių sultyse.
Žingsnis 1
Augaliniame aliejuje pakepinkite svogūnus ir morkas, kol suminkštės, tada sudėkite kalakutieną. Išmaišykite ir kepkite 10 minučių. Dabar viską perkelkite į puodą, suberkite druską ir prieskonius.
Žingsnis 2
Užpilkite mėsą ir daržoves verdančiu vandeniu taip, kad puode esantys ingredientai būtų šiek tiek apsemti vandeniu. Troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies 30 minučių.
Žingsnis 3
Tada į puodą sudėkite bulves ir išmaišykite. Jei reikia, įpilkite druskos ir vandens. Troškinkite, kol bulvės išvirs.
Kategorijos