Bulvės "Valtis" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Bulvės "Valtis"

Labai skanus ir greitas bulvių gaminimo būdas. Paprasti ir nebrangūs ingredientai už 200-250 rublių.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
98 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Bulvės "Valtis" Žingsnis 1
Bulves virkite, kol jos šiek tiek apskrus.

Žingsnis 2

Bulvės "Valtis" Žingsnis 2
Apkepkite svogūnus ir morkas, iš anksto susmulkintas arba sutarkuotas.

Žingsnis 3

Bulvės "Valtis" Žingsnis 3
Kiekvieną bulvę perpjaukite per pusę, suformuokite laivelio formą, iš vidurio pašalinkite dalį minkštimo.

Žingsnis 4

Bulvės "Valtis" Žingsnis 4
Pakepintus svogūnus ir morkas sumaišykite su bulvėmis, kurias išėmėte iš vidurio, ir išmaišykite, įberkite druskos, raudonųjų pipirų ir džiovintų česnakų.

Žingsnis 5

Bulvės "Valtis" Žingsnis 5
Pripildykite laivelius įdaro, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir 10 minučių pašaukite į orkaitę.

Žingsnis 6

Bulvės "Valtis" Žingsnis 6
Ištraukite iš orkaitės, kai lengvai paruduos, gausiai pabarstykite sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos