Bulvių apkepas su malta mėsa ir garstyčiomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Bulvių apkepas su malta mėsa ir garstyčiomis

Paprastas patiekalas iš įprastų produktų, kurį galima paruošti ir šventiniam stalui, ir paprastomis dienomis.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Bulvių apkepas su malta mėsa ir garstyčiomis Žingsnis 1
Bulves nulupkite, sutarkuokite stambia tarka, išspauskite skysčio perteklių, pabarstykite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Bulvių apkepas su malta mėsa ir garstyčiomis Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūną, sumaišykite su malta mėsa, druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Bulvių apkepas su malta mėsa ir garstyčiomis Žingsnis 3
Paruoškite padažą: sumaišykite grietinę, majonezą, garstyčias, druską ir pipirus.

Žingsnis 4

Bulvių apkepas su malta mėsa ir garstyčiomis Žingsnis 4
Dėkite į kepimo formą sluoksniais: mėsą, bulves, ant viršaus užpilkite padažą. Uždenkite formą folija ir kepkite 40-50 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antra patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas morkų, sezonas česnakų, troškinys, mėsos troškinys, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, vermišelių troškinys, troškinys su sūriu, troškinys su kiaušiniais

Kategorijos