Publikavimo data: 2025-08-20
Bulvių dervos su malta mėsa
Skanus baltarusiškas patiekalas. Jį labai lengva paruošti, patiks visiems!
Žingsnis 1
Nuluptas bulves sutarkuokite stambia tarka. Išspauskite drėgmės perteklių.
Žingsnis 2
Įmuškite kiaušinius ir įberkite pusę druskos.
Žingsnis 3
Svogūną pertrinkite per mėsmalę arba trintuvą ir sudėkite į mišinį.
Žingsnis 4
Pagal skonį įberkite pipirų.
Žingsnis 5
Tada supilkite miltus ir išmaišykite.
Žingsnis 6
Atskirame dubenyje į maltą mėsą suberkite prieskonius ir likusį svogūną.
Žingsnis 7
Ant įkaitintos keptuvės su aliejumi dėkite bulvių lupenų sluoksnį. Ant viršaus dėkite maltos mėsos. Tada vėl bulves.
Žingsnis 8
Kepkite iš abiejų pusių ant mažos ugnies, kol iškeps (galima kepti po dangčiu).
Kategorijos