Bulvių dervos su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Bulvių dervos su malta mėsa

Skanus baltarusiškas patiekalas. Jį labai lengva paruošti, patiks visiems!
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
201 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.97/5 (32 bal.)

Žingsnis 1

Bulvių dervos su malta mėsa Žingsnis 1
Nuluptas bulves sutarkuokite stambia tarka. Išspauskite drėgmės perteklių.

Žingsnis 2

Bulvių dervos su malta mėsa Žingsnis 2
Įmuškite kiaušinius ir įberkite pusę druskos.

Žingsnis 3

Bulvių dervos su malta mėsa Žingsnis 3
Svogūną pertrinkite per mėsmalę arba trintuvą ir sudėkite į mišinį.

Žingsnis 4

Bulvių dervos su malta mėsa Žingsnis 4
Pagal skonį įberkite pipirų.

Žingsnis 5

Bulvių dervos su malta mėsa Žingsnis 5
Tada supilkite miltus ir išmaišykite.

Žingsnis 6

Bulvių dervos su malta mėsa Žingsnis 6
Atskirame dubenyje į maltą mėsą suberkite prieskonius ir likusį svogūną.

Žingsnis 7

Bulvių dervos su malta mėsa Žingsnis 7
Ant įkaitintos keptuvės su aliejumi dėkite bulvių lupenų sluoksnį. Ant viršaus dėkite maltos mėsos. Tada vėl bulves.

Žingsnis 8

Bulvių dervos su malta mėsa Žingsnis 8
Kepkite iš abiejų pusių ant mažos ugnies, kol iškeps (galima kepti po dangčiu).

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos