Publikavimo data: 2024-06-22
Bulvių ir kopūstų troškinys
Šis bulvių ir kopūstų troškinio receptas man ne kartą padėjo, kai reikėjo paruošti sočius ir greitus pietus. Aš jį gaminu iš vištienos krūtinėlės, ji labai greitai išverda, bet jei norite, galite naudoti ir kiaulieną.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais, apkepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi.
Žingsnis 2
Sudėkite griežinėliais supjaustytus svogūnus, išmaišykite ir kepkite dar porą minučių.
Žingsnis 3
Sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves.
Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite kopūstus ir suberkite į keptuvę. Įpilkite šiek tiek vandens, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite ir troškinkite po dangčiu 15 minučių.
Žingsnis 5
Sudėkite pomidorų pastą, išmaišykite ir troškinkite dar 5 minutes.
Kategorijos