Publikavimo data: 2024-04-06
Bulvių ir sūrio kreminė sriuba
Kreminė sriuba su lydytu sūriu ir bulvėmis ruošiama iš turimų produktų. Tokį patiekalą galima greitai paruošti vaikams pietums. Sūrio skonis puikiai dera su bulvėmis. Patiekalas gaunasi sotus, skanus, švelnus ir kvapnus. Šiai kreminės sriubos sriubai svarbu pasirinkti aukštos kokybės lydytą sūrį, kuris verdant visiškai ištirpsta, netraukia siūlų ir nesukrenta su dribsniais. Rinkitės specialų sūrį, ant pakuotės pažymėtą užrašu "sriubai".
Žingsnis 1
Išvirkite bulves. Sudėkite bulves į puodą ir užpilkite vandeniu. Užvirkite, pasūdykite ir pabarstykite prieskoniais. Virkite daržoves 20-30 minučių ant mažos ugnies uždengę dangčiu.
Žingsnis 2
Paruoškite kepinius. Keptuvėje aliejuje 4-5 minutes pakepinkite morkas ir svogūnus. Į puodą su virtomis bulvėmis sudėkite apkeptas daržoves ir lydytą sūrį. Kaitinkite ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami, kol išsilydys visas sūris.
Žingsnis 3
Paruoškite kreminę sriubą. Keptuvėje esančius produktus sutrinkite panardinamuoju maišytuvu iki vientisos kreminės masės. Tada dar 2-3 minutes kaitinkite gautą kreminę sriubą.
Kategorijos