Publikavimo data: 2024-02-04
Bulvių ir vištienos maltos mėsos kotletai receptas
Nusprendėme, kad vištienos kotletukai bus dar minkštesni. Slaptasis ingredientas bus bulvių košė, kuri puikiai papildys maltą mėsą. Parmezanas kotletukus padarys šiek tiek aštresnius, krapai - kvapnesnius. O geriausia žinia ta, kad paruošti užtruksite ne daugiau kaip 40 minučių!
Žingsnis 1
Nulupkite bulves, nulupkite svogūnus ir supjaustykite juos kubeliais. Nuplaukite ir susmulkinkite krapus. Sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 2
Išvirkite bulves pasūdytame vandenyje, tada sutrinkite jas įpildami pieno.
Žingsnis 3
Keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi pakepinkite svogūną.
Žingsnis 4
Dubenyje sumaišykite bulvių košę, faršą, krapus, svogūnus, kiaušinį ir parmezaną. Pagardinkite druska ir pipirais ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Suformuokite kotletus ir kepkite juos keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi po 7 min. iš kiekvienos pusės, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos