Bulvių kepsnys su mėsa puoduose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Bulvių kepsnys su mėsa puoduose

Kažkodėl puoduose ruošti patiekalai visada atrodo skanesni. Greičiausiai dėl to, kaip jie gaminami ir patiekiami. Be to, bulvės ir mėsa puoduose kepamos skystyje, todėl sugeria visus prieskonių ir kitų ingredientų aromatus. Bulvės būna traškios, mėsa minkšta ir švelni, o paprikos, svogūnai, morkos, marinuoti agurkai ir prieskoniai suteikia nepaprastą skonį. Šiam kepsniui reikės 4 puodų.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Nuvalykite ir nuplaukite visas daržoves.

Žingsnis 2

Bulvių kepsnys su mėsa puoduose Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 3

Bulvių kepsnys su mėsa puoduose Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę su saulėgrąžų aliejumi sudėkite griežinėliais supjaustytą mėsą ir kepkite ant stiprios ugnies 5-7 minutes, reguliariai maišydami.

Žingsnis 4

Bulvių kepsnys su mėsa puoduose Žingsnis 4
Į mėsą sudėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną ir kepkite dar 5-7 minutes, nepamiršdami pamaišyti.

Žingsnis 5

Bulvių kepsnys su mėsa puoduose Žingsnis 5
Supjaustykite daržoves: bulves - dideliais kubeliais, morkas - mažais kubeliais, paprikas - juostelėmis.

Žingsnis 6

Bulvių kepsnys su mėsa puoduose Žingsnis 6
Supjaustykite marinuotus agurkus ir česnaką griežinėliais.

Žingsnis 7

Bulvių kepsnys su mėsa puoduose Žingsnis 7
Puodo surinkimas. Į kiekvieną puodą įdėkite po ¼ kiekvieno ingrediento. Ant dugno sudėkite bulves, tada morkas, mėsą ir svogūnus, saldžiąją papriką, marinuotus agurkus, česnaką, kečupą, lauro lapą ir juodųjų pipirų žirnelius. Pagal skonį pasūdykite ir į puodo vidurį įpilkite verdančio vandens.

Žingsnis 8

Bulvių kepsnys su mėsa puoduose Žingsnis 8
Sudėtus puodus sudėkite ant kepimo skardos. Uždenkite puodus dangčiais ir 60 minučių pašaukite į iki 200˚C įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos