Bulvių keptuvė Wok pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Bulvių keptuvė Wok

Keptos bulvės jau labai seniai yra vienas populiariausių garnyrų. Visame pasaulyje jos valgomos ir kaip atskiras patiekalas. Keptos bulvės pirmauja greitojo maisto ir gatvės maisto restoranuose. Šiandien siūlome šiam mėgstamam ir tokiam gardžiam patiekalui suteikti azijietišką prieskonį, kepant jį keptuvėje wok.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
98 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.12/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Bulvių keptuvė Wok Žingsnis 1
Į įkaitintą ir aliejumi pateptą keptuvę sudėkite bulvių sluoksnį. Palaukite, kol bulvės paruduos, ir apverskite jas į kitą pusę. Taip kepkite bulves iš visų pusių. Kitą bulvių partiją kepkite taip pat, kaip ir pirmąją.

Žingsnis 2

Bulvių keptuvė Wok Žingsnis 2
Aliejuje, likusiame nuo bulvių kepimo, pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Tada sudėkite pakepintus svogūnus į bulves, pagardinkite druska ir pipirais ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos