Bulvių koldūnai su vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Bulvių koldūnai su vištiena

Draniki - tai ploni bulviniai blyneliai su traškia auksine plutele. Yra daug jų paruošimo variantų. Prie bulvių galima pridėti svogūnų, grybų, šoninės, žolelių, česnakų. Siūlome jums pasigaminti bulvinių blynų su vištiena. Pagal mūsų receptą jie gaunasi labai skanūs ir sultingi. Puikiai tinka pusryčiams, užkandžiams ar greitai vakarienei.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
175 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Bulvių koldūnai su vištiena Žingsnis 1
Bulves ir sūrį sutarkuokite stambia tarka, svogūną supjaustykite kubeliais, vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais. Visus ingredientus sumaišykite dubenyje.

Žingsnis 2

Bulvių koldūnai su vištiena Žingsnis 2
Rankomis suformuokite nedidelius paplotėlius.

Žingsnis 3

Bulvių koldūnai su vištiena Žingsnis 3
Kepkite blynus aliejuje ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol taps auksiniai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos