Publikavimo data: 2024-03-28
Bulvių koldūnai su vištiena
Draniki - tai ploni bulviniai blyneliai su traškia auksine plutele. Yra daug jų paruošimo variantų. Prie bulvių galima pridėti svogūnų, grybų, šoninės, žolelių, česnakų. Siūlome jums pasigaminti bulvinių blynų su vištiena. Pagal mūsų receptą jie gaunasi labai skanūs ir sultingi. Puikiai tinka pusryčiams, užkandžiams ar greitai vakarienei.
Žingsnis 1
Bulves ir sūrį sutarkuokite stambia tarka, svogūną supjaustykite kubeliais, vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais. Visus ingredientus sumaišykite dubenyje.
Žingsnis 2
Rankomis suformuokite nedidelius paplotėlius.
Žingsnis 3
Kepkite blynus aliejuje ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol taps auksiniai.
Kategorijos