Bulvių košė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Bulvių košė

Lentinė sriuba su bulvėmis - tai lengvas pirmasis patiekalas, puikiai tinkantis vasaros meniu. Šį receptą įvertins ir vegetarai. Sriuba gaunasi kvapni, aromatinga ir mažai kaloringa. Pagrindiniai ingredientai - šviežios daržovės ir žolelės. Jei norite, į sriubą galite įdėti mėgstamų prieskonių ar aštriųjų pipirų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
74 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Bulvių košė Žingsnis 1
Kopūstus, bulves ir pomidorus supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Bulvių košė Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite tarkavimo mašinėle su didesnėmis skylutėmis.

Žingsnis 3

Bulvių košė Žingsnis 3
Supjaustykite svogūno galvą.

Žingsnis 4

Bulvių košė Žingsnis 4
Peiliu susmulkinkite petražoles ir česnakus.

Žingsnis 5

Bulvių košė Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę ir sudėkite į ją supjaustytas daržoves, žoleles ir česnaką. Išmaišykite. Kepkite ant vidutinės ugnies 5-7 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 6

Bulvių košė Žingsnis 6
Sudėkite bulves ir kopūstus į puodą. Virkite 3-5 minutes.

Žingsnis 7

Bulvių košė Žingsnis 7
Į sriubą sudėkite kepsnius ir kubeliais supjaustytus pomidorus.

Žingsnis 8

Bulvių košė Žingsnis 8
Viską išmaišykite ir virkite dar 3-5 minutes.

Žingsnis 9

Bulvių košė Žingsnis 9
Sudėkite šči į lėkštes, pagardinkite šviežiomis žolelėmis ir patiekite į stalą. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos, sriubos, sriubos, paprastos, mažai kalorijų, pietūs, kopūstų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga, kopūstų sriubos, sriubos su sultiniu, sriubos su bulvėmis

Kategorijos