Bulvių košė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Bulvių košė

Lentinė sriuba su bulvėmis - tai lengvas pirmasis patiekalas, puikiai tinkantis vasaros meniu. Šį receptą įvertins ir vegetarai. Sriuba gaunasi kvapni, aromatinga ir mažai kaloringa. Pagrindiniai ingredientai - šviežios daržovės ir žolelės. Jei norite, į sriubą galite įdėti mėgstamų prieskonių ar aštriųjų pipirų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
74 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių košė Žingsnis 1
Kopūstus, bulves ir pomidorus supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Bulvių košė Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite tarkavimo mašinėle su didesnėmis skylutėmis.

Žingsnis 3

Bulvių košė Žingsnis 3
Supjaustykite svogūno galvą.

Žingsnis 4

Bulvių košė Žingsnis 4
Peiliu susmulkinkite petražoles ir česnakus.

Žingsnis 5

Bulvių košė Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę ir sudėkite į ją supjaustytas daržoves, žoleles ir česnaką. Išmaišykite. Kepkite ant vidutinės ugnies 5-7 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 6

Bulvių košė Žingsnis 6
Sudėkite bulves ir kopūstus į puodą. Virkite 3-5 minutes.

Žingsnis 7

Bulvių košė Žingsnis 7
Į sriubą sudėkite kepsnius ir kubeliais supjaustytus pomidorus.

Žingsnis 8

Bulvių košė Žingsnis 8
Viską išmaišykite ir virkite dar 3-5 minutes.

Žingsnis 9

Bulvių košė Žingsnis 9
Sudėkite šči į lėkštes, pagardinkite šviežiomis žolelėmis ir patiekite į stalą. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos