Publikavimo data: 2024-04-14
Bulvių košė
Lentinė sriuba su bulvėmis - tai lengvas pirmasis patiekalas, puikiai tinkantis vasaros meniu. Šį receptą įvertins ir vegetarai. Sriuba gaunasi kvapni, aromatinga ir mažai kaloringa. Pagrindiniai ingredientai - šviežios daržovės ir žolelės. Jei norite, į sriubą galite įdėti mėgstamų prieskonių ar aštriųjų pipirų.
Žingsnis 1
Kopūstus, bulves ir pomidorus supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite tarkavimo mašinėle su didesnėmis skylutėmis.
Žingsnis 3
Supjaustykite svogūno galvą.
Žingsnis 4
Peiliu susmulkinkite petražoles ir česnakus.
Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę ir sudėkite į ją supjaustytas daržoves, žoleles ir česnaką. Išmaišykite. Kepkite ant vidutinės ugnies 5-7 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 6
Sudėkite bulves ir kopūstus į puodą. Virkite 3-5 minutes.
Žingsnis 7
Į sriubą sudėkite kepsnius ir kubeliais supjaustytus pomidorus.
Žingsnis 8
Viską išmaišykite ir virkite dar 3-5 minutes.
Žingsnis 9
Sudėkite šči į lėkštes, pagardinkite šviežiomis žolelėmis ir patiekite į stalą. Gero apetito!
Kategorijos