Publikavimo data: 2025-08-18
Bulvių košė su jautienos kepenėlėmis.
Tai paprastas receptas iš paprastų ir sveikų maisto produktų.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Kepenėles supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Į keptuvėje esantį aliejų sudėkite svogūną. Kepkite, kol taps skaidrūs.
Žingsnis 3
Tada į svogūnus sudėkite kepenis. Užvirkite bulves.
Žingsnis 4
Į kepenis įberkite šaukštą miltų. Gerai išmaišykite ir kepkite 5 minutes.
Žingsnis 5
Į keptuvę su kepenimis įpilkite 400 ml verdančio vandens. Pagardinkite druska ir pipirais. Virkite 20-30 minučių.
Žingsnis 6
Nusunkite vandenį iš puodo su virtomis bulvėmis ir iš karto sudėkite sviestą. Sutrinkite iki vientisos masės. Jei reikia, pagardinkite druska.
Kategorijos