Bulvių košė su jautienos kepenėlėmis. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Bulvių košė su jautienos kepenėlėmis.

Tai paprastas receptas iš paprastų ir sveikų maisto produktų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
109 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Bulvių košė su jautienos kepenėlėmis. Žingsnis 1
Nulupkite bulves. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Kepenėles supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 2

Bulvių košė su jautienos kepenėlėmis. Žingsnis 2
Į keptuvėje esantį aliejų sudėkite svogūną. Kepkite, kol taps skaidrūs.

Žingsnis 3

Bulvių košė su jautienos kepenėlėmis. Žingsnis 3
Tada į svogūnus sudėkite kepenis. Užvirkite bulves.

Žingsnis 4

Bulvių košė su jautienos kepenėlėmis. Žingsnis 4
Į kepenis įberkite šaukštą miltų. Gerai išmaišykite ir kepkite 5 minutes.

Žingsnis 5

Bulvių košė su jautienos kepenėlėmis. Žingsnis 5
Į keptuvę su kepenimis įpilkite 400 ml verdančio vandens. Pagardinkite druska ir pipirais. Virkite 20-30 minučių.

Žingsnis 6

Bulvių košė su jautienos kepenėlėmis. Žingsnis 6
Nusunkite vandenį iš puodo su virtomis bulvėmis ir iš karto sudėkite sviestą. Sutrinkite iki vientisos masės. Jei reikia, pagardinkite druska.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos