Publikavimo data: 2025-08-20
Bulvių košė "Švelnumas"
Bulvių košė yra vienas iš labiausiai paplitusių bulvių patiekalų, kurį mėgsta ir suaugusieji, ir vaikai. Ją lengva paruošti, greitai ir iš turimų produktų. Tai puikus garnyras prie bet kokio mėsos patiekalo. Pagal šį receptą paruošta bulvių košė būna labai kvapni, minkšta ir oringa.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves, kiekvieną gumbą perpjaukite į 2 dalis. Virkite puode ant vidutinės ugnies 15-20 minučių.
Žingsnis 2
Visiškai nusunkite likusį vandenį ir džiovinkite bulves ant labai mažos ugnies, kol išgaruos visas skystis. Tai daroma tam, kad bulvės sugertų daugiau sviesto ir pieno.
Žingsnis 3
Užvirinkite pieną. Į bulves supilkite verdantį pieną ir sviestą.
Žingsnis 4
Bulves kruopščiai sutrinkite trintuvu iki vientisos masės, tada maišykite plaktuvu, kad košė taptų minkštesnė ir puresnė.
Kategorijos