Bulvių krakmolo gabalėliai. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Bulvių krakmolo gabalėliai.

Išradingi virėjai yra sugalvoję daugiau nei šimtą kotletų gaminimo receptų. Daugumą jų sieja paprastas atlikimas. Tarp jų - kotletas su bulvių krakmolu. Kulinarijoje krakmolas dažniausiai naudojamas kaip tirštiklis. Krakmolo užtepėlė padės išsaugoti mėsos sultingumą ir "užkimšti" sultis. Taip galima ruošti bet kokią mėsą. Kepdami atsižvelkite į tai, kad kiekvienai veislei būdinga sava kepimo trukmė. Pavyzdžiui, vištienos filė iškeps greičiau nei kiaulienos nugarinė.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.83/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių krakmolo gabalėliai. Žingsnis 1
Paruoškite vištienos kotletus. Vištienos filė supjaustykite ne storesniais nei 1 cm griežinėliais, nupjaukite nelygius kraštus. Lengvai suplakite virtuviniu plaktuku ir iš abiejų pusių pabarstykite trupučiu druskos.

Žingsnis 2

Bulvių krakmolo gabalėliai. Žingsnis 2
Paruoškite kotletus kepti. Dubenyje išplakite kiaušinius su druska ir bulvių krakmolu. Mėsos gabalėlius gerai pamerkite iš pradžių į plaktą kiaušinį, paskui į krakmolą.

Žingsnis 3

Bulvių krakmolo gabalėliai. Žingsnis 3
Apkepkite kotletus. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi. Kepkite kotletus iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies 3-4 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos