Publikavimo data: 2024-09-14
Bulvių krepšeliai su silkių kremu
Jei artėja vakarėlis ar šventė, tai puikus metas kulinariniams eksperimentams! Bulvių krepšeliai su silkės kremu - neįprastas ir įdomaus skonio patiekalas. Nepaisant ingredientų paprastumo, užkandis pasirodo gana rafinuotas. O jei jį papuošite raudonaisiais ikrais, jis atrodys dar elegantiškesnis ir turtingesnis. Tokie krepšeliai ypač gerai atrodys ant Naujųjų metų stalo. Patiekite juos kartu su šampanu. Jūsų svečiai tai tikrai įvertins!
Žingsnis 1
Bulves ir kietąjį sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Sutarkuotas bulves paspauskite rankomis, kad pašalintumėte sulčių perteklių.
Žingsnis 2
Į gilų dubenį sudėkite tarkuotas bulves, sūrį, vištienos kiaušinį, druską ir maltus juoduosius pipirus. Viską sumaišykite.
Žingsnis 3
Keksiukų formeles ištepkite augaliniu aliejumi. Tolygiai paskirstykite bulvių ir sūrio mišinį ant formelių šonų ir dugno, kad susidarytų krepšeliai. Kepkite krepšelius orkaitėje 30 minučių.
Žingsnis 4
Tuo tarpu paruoškite silkės kremą. Obuolį ir silkę supjaustykite stambiais gabalais, kad būtų lengviau supjaustyti. Obuolį, silkę, kreminį sūrį ir špinatus sudėkite į maišytuvo dubenį.
Žingsnis 5
Išplakite visus ingredientus iki vientisos kreminės masės. Jei reikia, pagardinkite trupučiu druskos ir pipirų.
Žingsnis 6
Šiek tiek atvėsinkite bulvių krepšelius. Į juos šaukštu sudėkite silkės kremą.
Kategorijos