Publikavimo data: 2024-06-09
Bulvių laiveliai su krevetėmis
Keptos bulvės - puiki galimybė greitai, skaniai ir maistingai pavalgyti. Jos taip pat puikiai tiks šventiniam patiekalui. Bulves galima įdaryti įvairiais įdarais: daržovėmis, mėsa, grybais ir malta mėsa, o kaip padažą galima naudoti grietinę, majonezą ir sojų padažą.
Žingsnis 1
Kiekvieną bulvę atskirai aptepkite augaliniu aliejumi, suvyniokite į foliją ir 1 valandą kepkite 200C temperatūros orkaitėje.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą: agurkus supjaustykite kubeliais, sutarkuokite sūrį, sudėkite krevetes, grietinę, majonezą, išmaišykite.
Žingsnis 3
Bulves atvėsinkite, šaukšteliu išimkite trupinius ir sumaišykite su krevetėmis bei agurkais. Pripildykite laivelius įdaro, apibarstykite sūriu ir 10 minučių pašaukite į orkaitę.
Kategorijos