Bulvių paplotėliai su mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Bulvių paplotėliai su mėsa

Šis užkandis jums pagelbės, jei staiga sulauksite svečių ir neturėsite laiko gaminti. Užkandį lengva ir greita paruošti. Lietiniai gaunasi orūs ir labai skanūs. Šį užkandį galite patiekti ne tik vakarienei, bet ir pusryčiams. Užkandį pasiimkite su savimi į gamtą arba į darbą kaip sotų užkandį. Šiame patiekale suderinti produktai puikiai dera tarpusavyje. Kiekvienas produktas savo skoniu papildo kitą. Prieskoniai suteiks užkandžiui ne tik aromato, bet ir malonaus skonio.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
172 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Bulvių paplotėliai su mėsa Žingsnis 1
Atidarykite kefyro pakuotę ir supilkite į gilų dubenį. Įmuškite kiaušinius ir išmaišykite. Įberkite žiupsnelį sodos ir dar kartą išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Bulvių paplotėliai su mėsa Žingsnis 2
Persijokite miltus per smulkų sietelį ir supilkite juos į mišinį. Tešlos konsistencija turi priminti tirštą grietinę. Viską išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Bulvių paplotėliai su mėsa Žingsnis 3
Morkas nuplaukite, nulupkite ir pašalinkite uodegą. Morkas sutarkuokite stambia tarka ir sudėkite į dubenį su tešla. Gerai išmaišykite. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Žingsnis 4

Bulvių paplotėliai su mėsa Žingsnis 4
Nuplaukite, nulupkite ir sutarkuokite bulves. Bulves sudėkite į kefyro tešlą. Nulupkite svogūną ir česnaką, sutarkuokite juos smulkia tarka ir sudėkite į dubenį su tešla. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Bulvių paplotėliai su mėsa Žingsnis 5
Žalią mėsą smulkiai supjaustykite ant pjaustymo lentelės. Kad greičiau supjaustytumėte, peilis turi būti aštrus. Sudėkite mėsą į tešlą su daržovėmis ir maišykite, kol ingredientai tolygiai pasiskirstys.

Žingsnis 6

Bulvių paplotėliai su mėsa Žingsnis 6
Į įkaitintą keptuvę supilkite augalinį aliejų. Į keptuvę šaukštu dėkite paruoštą tešlą ir mėsą ir kepkite kepsnelius ant mažos ugnies po dangčiu maždaug po 5-6 minutes iš kiekvienos pusės, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, fritters, kepti patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, fritters su kiaušiniu

Kategorijos