Bulvių sriuba su vermišeliais ir mėsos kukuliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Bulvių sriuba su vermišeliais ir mėsos kukuliais

Bulvių sriuba su vermišeliais ir mėsos kukuliais sušildys jus šaltuoju metų laiku, todėl labai svarbu ją ruošti rudenį ir žiemą. Ji gaunasi labai skani ir soti, o jai paruošti nereikia daug laiko ir sudėtingų ingredientų.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
33 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių sriuba su vermišeliais ir mėsos kukuliais Žingsnis 1
Bulves supjaustykite kubeliais, o morkas - apskritimais.

Žingsnis 2

Bulvių sriuba su vermišeliais ir mėsos kukuliais Žingsnis 2
Į maltą mėsą įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų ir smulkiai tarkuoto svogūno. Išmaišykite, kad gautųsi vientisa masė.

Žingsnis 3

Bulvių sriuba su vermišeliais ir mėsos kukuliais Žingsnis 3
Uždekite vandenį ant ugnies, iš gautos masės suformuokite mažus mėsos kukuliukus ir sudėkite juos į verdantį vandenį. Virkite 5-7 minutes.

Žingsnis 4

Sudėkite supjaustytas bulves ir morkas, nedidelį svogūną ir kelis žirnelius juodųjų pipirų.

Žingsnis 5

Bulvių sriuba su vermišeliais ir mėsos kukuliais Žingsnis 5
Virkite, kol suminkštės. Baigiant virti, į verdančią sriubą sudėkite vermišelius ir iškart išjunkite kaitlentę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos