Publikavimo data: 2024-06-23
Bulvių sriuba su vermišeliais ir mėsos kukuliais
Bulvių sriuba su vermišeliais ir mėsos kukuliais sušildys jus šaltuoju metų laiku, todėl labai svarbu ją ruošti rudenį ir žiemą. Ji gaunasi labai skani ir soti, o jai paruošti nereikia daug laiko ir sudėtingų ingredientų.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite kubeliais, o morkas - apskritimais.
Žingsnis 2
Į maltą mėsą įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų ir smulkiai tarkuoto svogūno. Išmaišykite, kad gautųsi vientisa masė.
Žingsnis 3
Uždekite vandenį ant ugnies, iš gautos masės suformuokite mažus mėsos kukuliukus ir sudėkite juos į verdantį vandenį. Virkite 5-7 minutes.
Žingsnis 4
Sudėkite supjaustytas bulves ir morkas, nedidelį svogūną ir kelis žirnelius juodųjų pipirų.
Žingsnis 5
Virkite, kol suminkštės. Baigiant virti, į verdančią sriubą sudėkite vermišelius ir iškart išjunkite kaitlentę.
Kategorijos