Publikavimo data: 2024-04-09
Bulvių troškinys su jautiena
Troškintos bulvės su jautiena, grybais, svogūnais ir morkomis - skanus ir sotus patiekalas, puikiai tinkantis šeimos pietums ar vakarienei. Paruošti tokias troškintas bulves su jautiena labai paprasta. Supjaustykite visus ingredientus, supilkite sultinį arba vandenį ir troškinkite, kol bus paruošti. Patiekalą papildo kvapnioji kalendra. Tačiau jei jos nemėgstate, berkite petražolių arba žaliųjų svogūnų. Bulves su jautiena patiekite su borodino duona ir rinktiniais marinuotais agurkais.
Žingsnis 1
Morkas supjaustykite mažais 1-1,5 cm dydžio kubeliais. Pievagrybius supjaustykite stambiais griežinėliais. Bulves supjaustykite 1,5 cm dydžio kubeliais. Svogūną supjaustykite ketvirčiais žiedų. Jautieną supjaustykite mažais gabalėliais. Susmulkinkite kalendrą.
Žingsnis 2
Puode sunkiu dugnu ištirpinkite sviestą. Jautieną kepkite ant vidutinės ugnies 3-5 minutes.
Žingsnis 3
Į puodą sudėkite grybus, svogūnus, bulves ir morkas. Sudėkite pomidorų pastą ir kalendras. Nedidelį kiekį kalendros palikite papuošimui.
Žingsnis 4
Daržoves ir mėsą užpilkite sultiniu. Sultinį šiek tiek pasūdykite.
Žingsnis 5
Užvirinkite sultinį, uždenkite puodą dangčiu ir troškinkite patiekalą ant silpnos ugnies 30-40 minučių. Pagal skonį patiekalą pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Troškintas bulves su jautiena patiekite apibarstytas smulkintomis kalendromis. Gero apetito!
Kategorijos