Bulvių troškinys su jautiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Bulvių troškinys su jautiena

Troškintos bulvės su jautiena, grybais, svogūnais ir morkomis - skanus ir sotus patiekalas, puikiai tinkantis šeimos pietums ar vakarienei. Paruošti tokias troškintas bulves su jautiena labai paprasta. Supjaustykite visus ingredientus, supilkite sultinį arba vandenį ir troškinkite, kol bus paruošti. Patiekalą papildo kvapnioji kalendra. Tačiau jei jos nemėgstate, berkite petražolių arba žaliųjų svogūnų. Bulves su jautiena patiekite su borodino duona ir rinktiniais marinuotais agurkais.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
84 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (35 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių troškinys su jautiena Žingsnis 1
Morkas supjaustykite mažais 1-1,5 cm dydžio kubeliais. Pievagrybius supjaustykite stambiais griežinėliais. Bulves supjaustykite 1,5 cm dydžio kubeliais. Svogūną supjaustykite ketvirčiais žiedų. Jautieną supjaustykite mažais gabalėliais. Susmulkinkite kalendrą.

Žingsnis 2

Bulvių troškinys su jautiena Žingsnis 2
Puode sunkiu dugnu ištirpinkite sviestą. Jautieną kepkite ant vidutinės ugnies 3-5 minutes.

Žingsnis 3

Bulvių troškinys su jautiena Žingsnis 3
Į puodą sudėkite grybus, svogūnus, bulves ir morkas. Sudėkite pomidorų pastą ir kalendras. Nedidelį kiekį kalendros palikite papuošimui.

Žingsnis 4

Bulvių troškinys su jautiena Žingsnis 4
Daržoves ir mėsą užpilkite sultiniu. Sultinį šiek tiek pasūdykite.

Žingsnis 5

Bulvių troškinys su jautiena Žingsnis 5
Užvirinkite sultinį, uždenkite puodą dangčiu ir troškinkite patiekalą ant silpnos ugnies 30-40 minučių. Pagal skonį patiekalą pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Troškintas bulves su jautiena patiekite apibarstytas smulkintomis kalendromis. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos