Bulvių troškinys su kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Bulvių troškinys su kopūstais

Bulvių troškinys su kopūstais yra paprastas patiekalas iš prieinamų ingredientų. Troškinys būna minkštas, su traškia sūrio plutele ir patrauklaus skonio. Dėl kopūstų bulvių apkepas tampa sultingesnis ir sveikesnis. Patiekalas gali būti dietinis, jei naudosite neriebią grietinę.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
111 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių troškinys su kopūstais Žingsnis 1
Nulupkite bulves, išvirkite jas iki minkštumo pasūdytame vandenyje. Supjaustykite svogūnus, susmulkinkite kopūstus ir morkas.

Žingsnis 2

Bulvių troškinys su kopūstais Žingsnis 2
Svogūnus, morkas ir kopūstus troškinkite keptuvėje su augaliniu aliejumi ant vidutinės ugnies, kol suminkštės ir taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Bulvių troškinys su kopūstais Žingsnis 3
Sutrinkite virtas bulves. Įdėkite grietinės, kiaušinį, druskos ir pipirų pagal skonį. Visus ingredientus sumaišykite iki vientisos konsistencijos.

Žingsnis 4

Bulvių troškinys su kopūstais Žingsnis 4
Paruoškite kepimo indą, patepdami jį sviestu ir pabarstydami džiūvėsėliais. Į formą sudėkite bulvių masę ir paskleiskite ją po visą paviršių.

Žingsnis 5

Bulvių troškinys su kopūstais Žingsnis 5
Pabarstykite apkepą tarkuotu sūriu ir pašaukite į 180 ℃ temperatūros orkaitę. Kepkite 35-40 minučių, kol apskrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos