Bulvių troškinys su mėsa receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Bulvių troškinys su mėsa receptas

Atrodytų, kad tai standartinis produktų derinys ir jokios magijos, tačiau šis patiekalas dabar mėgstamas taip pat, kaip ir seniau. Pirma, tai praktiškumas: nereikia atskirai ruošti mėsos ir garnyro - viską gaunate iš karto. Antra, maistas sugeria vienas kito sultis ir skonius, o tada tampa dar skanesnis. Trečia, tai labai malonu!
Gaminimo laikas
160 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių troškinys su mėsa receptas Žingsnis 1
Bulves nulupkite, supjaustykite dideliais kubeliais ir 1 valandą pamerkite į šaltą vandenį. Į vandenį įpilkite citrinos sulčių, kad bulvės nepatamsėtų. Tada išimkite iš vandens ir nusausinkite. Išvalykite mėsą nuo gyslų ir plėvių, tada supjaustykite dideliais kubeliais. Nulupkite svogūną ir supjaustykite plonais griežinėliais. Nuplaukite ir susmulkinkite krapus. Pašildykite vandenį.

Žingsnis 2

Bulvių troškinys su mėsa receptas Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite svogūną ir kepkite, kol įgaus auksinę spalvą. Tada sudėkite mėsą ir karštą vandenį. Kepkite ant silpnos ugnies 40 minučių. Sudėkite bulves, uždenkite ir virkite dar 1 valandą.

Žingsnis 3

Bulvių troškinys su mėsa receptas Žingsnis 3
Pasūdykite, įdėkite lauro lapų ir pipirų. Sudėkite smulkintas žoleles ir dar 2-3 min. troškinkite, kol išvirs.

Žingsnis 4

Bulvių troškinys su mėsa receptas Žingsnis 4
Patiekite patiekalą karštą, jei norite, pabarstytą žaliaisiais svogūnais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos