Publikavimo data: 2024-02-04
Bulvių troškinys su mėsa receptas
Atrodytų, kad tai standartinis produktų derinys ir jokios magijos, tačiau šis patiekalas dabar mėgstamas taip pat, kaip ir seniau. Pirma, tai praktiškumas: nereikia atskirai ruošti mėsos ir garnyro - viską gaunate iš karto. Antra, maistas sugeria vienas kito sultis ir skonius, o tada tampa dar skanesnis. Trečia, tai labai malonu!
Žingsnis 1
Bulves nulupkite, supjaustykite dideliais kubeliais ir 1 valandą pamerkite į šaltą vandenį. Į vandenį įpilkite citrinos sulčių, kad bulvės nepatamsėtų. Tada išimkite iš vandens ir nusausinkite. Išvalykite mėsą nuo gyslų ir plėvių, tada supjaustykite dideliais kubeliais. Nulupkite svogūną ir supjaustykite plonais griežinėliais. Nuplaukite ir susmulkinkite krapus. Pašildykite vandenį.
Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite svogūną ir kepkite, kol įgaus auksinę spalvą. Tada sudėkite mėsą ir karštą vandenį. Kepkite ant silpnos ugnies 40 minučių. Sudėkite bulves, uždenkite ir virkite dar 1 valandą.
Žingsnis 3
Pasūdykite, įdėkite lauro lapų ir pipirų. Sudėkite smulkintas žoleles ir dar 2-3 min. troškinkite, kol išvirs.
Žingsnis 4
Patiekite patiekalą karštą, jei norite, pabarstytą žaliaisiais svogūnais.
Kategorijos