Publikavimo data: 2025-08-20
Bulvių troškinys su mėsos kukuliais
Puikus antrasis patiekalas su visų mėgstamomis bulvėmis, cukinija ir mėsos kukuliais - puikūs pietūs ar vakarienė tiek suaugusiesiems, tiek vaikams.
Žingsnis 1
Bulves nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Cukiniją sutarkuokite tarka. Sudėkite į puodą arba ketaus keptuvę. Troškinkite maišydami apie 15 minučių.
Žingsnis 3
Sudėkite smulkintus svogūnus ir tarkuotas morkas. Viską sumaišykite, uždenkite ir troškinkite apie 10 minučių.
Žingsnis 4
Iš maltos mėsos masės pagaminkite mėsos kukulius.
Žingsnis 5
Pasiųskite mėsos kukulius prie daržovių.
Žingsnis 6
Įberkite druskos.
Žingsnis 7
Įberkite maltų juodųjų pipirų.
Žingsnis 8
Pagal skonį įberkite prieskonių. Švelniai išmaišykite, kad nepažeistumėte mėsos kukulių. Virkite kelias minutes.
Žingsnis 9
Sudėkite bulves prie daržovių ir mėsos kukulių. Įpilkite vandens.
Žingsnis 10
Įdėkite lauro lapą, uždenkite ir troškinkite apie 20 minučių.
Kategorijos