Bulvių zrazy su kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Bulvių zrazy su kopūstais

Bulvių zrazy - tai iš bulvių košės su įvairiais įdarais kepti, kol apskrunda. Šis paprastas patiekalas taps tikra kasdienio ir šventinio stalo puošmena.
Gaminimo laikas
105 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
93 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
18 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių zrazy su kopūstais Žingsnis 1
Nuluptas bulves sudėkite į nedidelį puodą, užpilkite vandeniu, įberkite druskos ir užvirinkite. Kai vanduo užvirs, sumažinkite ugnį ir virkite, kol bulvės suminkštės, 20-25 minutes, priklausomai nuo bulvių dydžio.

Žingsnis 2

Bulvių zrazy su kopūstais Žingsnis 2
Nusunkite sultinį nuo virtų bulvių ir sutrinkite bulves trintuvu. Į bulvių košę įmuškite kiaušinį, suberkite miltus ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Bulvių zrazy su kopūstais Žingsnis 3
Susmulkinkite kopūstus plonais, ilgais šiaudeliais.

Žingsnis 4

Bulvių zrazy su kopūstais Žingsnis 4
Sutarkuokite morkas stambia tarka.

Žingsnis 5

Bulvių zrazy su kopūstais Žingsnis 5
Paprikas supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 6

Bulvių zrazy su kopūstais Žingsnis 6
Į keptuvę, įkaitintą su trupučiu aliejaus, sudėkite kopūstus ir paprikas ir kepkite, kol jie apskrus ir suminkštės.

Žingsnis 7

Bulvių zrazy su kopūstais Žingsnis 7
Sudėkite morkas, išmaišykite ir kepkite, kol visos daržovės išvirs, maždaug 15 minučių.

Žingsnis 8

Bulvių zrazy su kopūstais Žingsnis 8
Pervirtas daržoves pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Jei norite, įberkite 1 šaukštelį adžikos.

Žingsnis 9

Bulvių zrazy su kopūstais Žingsnis 9
Miltais pabarstykite pjaustymo lentą ir iš bulvių košės suformuokite apvalius paplotėlius, į kiekvieno paplotėlio vidurį įdėkite po šaukštą troškintų daržovių ir užspauskite kraštus. Kiekvieną zrazu apvoliokite džiūvėsėliuose ir dėkite į keptuvę, įkaitintą su trupučiu aliejaus. Kepkite iš abiejų pusių, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos