Publikavimo data: 2024-03-27
Zrazy su grybais orkaitėje
Trumpas recepto puslapio aprašymas Sotus patiekalas, kuris puikiai tiks pietums ar vakarienei ant jūsų stalo. Sultingi mėsos suktinukai su įdaru - zrazai gali būti gardus šaltas užkandis arba karštas pagrindinis patiekalas. Mėsos zrazy su grybais dera su bet kokiu garnyru: bulvėmis, ryžiais, makaronais ar daržovių garnyru. Daugybė recepto variantų suteiks jums didelį lauką vaizduotei. Eksperimentuokite su faršu ir maltos mėsos pasirinkimu, ir jūsų svečiai bus sužavėti šiuo mėsos skanėstu.
Žingsnis 1
Grybus supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir kepkite keptuvėje, maišydami kepkite šiek tiek augalinio aliejaus 5 minutes. Pagal skonį įberkite pipirų ir prieskonių.
Žingsnis 2
Į maltą mėsą įmuškite kiaušinius ir pagal skonį pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais. Taip pat įberkite truputį džiūvėsėlių, kad mėsos tešla nesuliptų, ir Dižono garstyčių. Gerai išmaišykite faršą iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Iš gautos mėsos tešlos suformuokite plokštainį ir į vidų sudėkite grybų įdarą. Suvyniokite ir suformuokite pyrago formą. Kiekvieną apvoliokite džiūvėsėliuose. Dėkite zrazus ant folija išklotos kepimo skardos su trupučiu augalinio aliejaus. Dėkite kepimo skardą į iki 180 ℃ įkaitintą orkaitę 40 minučių.
Žingsnis 4
Išimkite zrazy iš orkaitės ir išdėliokite į serviravimo lėkštes. Papuoškite zrazy trupučiu žalumynų. Gero apetito!
Kategorijos