Bulvių zrazy su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Bulvių zrazy su malta mėsa

Patiekalas gaunasi skanus ir sotus. Ir kartu paprastas.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
183 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.31/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Bulvių zrazy su malta mėsa Žingsnis 1
Nulupkite bulves ir jas užvirkite.

Žingsnis 2

Bulvių zrazy su malta mėsa Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūnus.

Žingsnis 3

Bulvių zrazy su malta mėsa Žingsnis 3
Sudėkite į keptuvę ir apkepkite maltą mėsą bei svogūną. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Žingsnis 4

Bulvių zrazy su malta mėsa Žingsnis 4
Sutrinkite virtas bulves ir įdėkite sviesto.

Žingsnis 5

Bulvių zrazy su malta mėsa Žingsnis 5
Į atvėsusias bulves suberkite miltus ir kiaušinį.

Žingsnis 6

Bulvių zrazy su malta mėsa Žingsnis 6
Formuoti zrazy. Sudrėkinkite rankas vandeniu, kad tešla neliptų prie rankų. Į zrazų vidurį sudėkite maltą mėsą ir uždenkite.

Žingsnis 7

Bulvių zrazy su malta mėsa Žingsnis 7
Įmerkite zrazus į miltus.

Žingsnis 8

Bulvių zrazy su malta mėsa Žingsnis 8
Siunčiame kepti į keptuvę ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 9

Bulvių zrazy su malta mėsa Žingsnis 9
Kepkite iš abiejų pusių, kol paruduos.

Žingsnis 10

Bulvių zrazy su malta mėsa Žingsnis 10
Paruoštus zrazus sudėkite į lėkštę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kepti orkaitėje ant kepimo skardos, yra bendrų alergenų, isleto, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, zrazy, receptų knyga, zrazy su grybais, zrazy su kiaušiniu

Kategorijos