Publikavimo data: 2025-08-17
Bulvių zrazy su malta mėsa
Patiekalas gaunasi skanus ir sotus. Ir kartu paprastas.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves ir jas užvirkite.
Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūnus.
Žingsnis 3
Sudėkite į keptuvę ir apkepkite maltą mėsą bei svogūną. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 4
Sutrinkite virtas bulves ir įdėkite sviesto.
Žingsnis 5
Į atvėsusias bulves suberkite miltus ir kiaušinį.
Žingsnis 6
Formuoti zrazy. Sudrėkinkite rankas vandeniu, kad tešla neliptų prie rankų. Į zrazų vidurį sudėkite maltą mėsą ir uždenkite.
Žingsnis 7
Įmerkite zrazus į miltus.
Žingsnis 8
Siunčiame kepti į keptuvę ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 9
Kepkite iš abiejų pusių, kol paruduos.
Žingsnis 10
Paruoštus zrazus sudėkite į lėkštę.
Kategorijos