Publikavimo data: 2025-08-18
Bulvių zrazy su mėsa
Puikus patiekalas pietums ar vakarienei. Visų mėgstama bulvių košė su kotletais - kitoks variantas.
Žingsnis 1
Bulves nulupkite, užpilkite vandeniu ir virkite 40 minučių.
Žingsnis 2
Nusunkite visą vandenį, pasūdykite ir sutrinkite bulves.
Žingsnis 3
Paruoškite faršą. Į maltą kiaulieną įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 4
Sutarkuokite svogūnus ir česnako skilteles ir sumaišykite su malta mėsa.
Žingsnis 5
Į atvėsusią košę sudėkite vištienos kiaušinius ir išmaišykite.
Žingsnis 6
Iš bulvių košės suformuokite apvalius pyragėlius, panašius į tešlą, į jų vidurį dėkite po šaukštą maltos mėsos įdaro.
Žingsnis 7
Mėsos įdarą suvyniokite į bulvių košę kaip pyrago tešlą. Dėkite zrazus ant kepimo skardos.
Žingsnis 8
Suformuotą zrazį patepkite kiaušinio tryniu.
Žingsnis 9
Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 40-50 minučių.
Kategorijos