Publikavimo data: 2025-08-20
Burnoje tirpstantys grynuoliai.
Nugetai labai minkšti ir sultingi, mėsa tirpsta burnoje.
Žingsnis 1
Vištienos filė sudėkite į indą, užpilkite vandeniu ir palikite per naktį.
Žingsnis 2
Išimkite filė iš vandens, supjaustykite vienodais gabalėliais ir apskrudinkite iš abiejų pusių.
Žingsnis 3
Sudėkite visus gabalėlius į puodą, suberkite prieskonius ir kefyrą, gerai išmaišykite ir palikite 2-3 valandoms kambario temperatūroje.
Žingsnis 4
Paruoškite 3 indelius: su kiaušiniais, miltais ir duona (duoną supjaustykite trupiniais). Apvoliokite mėsą miltuose.
Žingsnis 5
Įmerkite į kiaušinius.
Žingsnis 6
Įmerkite į duonos trupinius.
Žingsnis 7
Dėkite į gerai įkaitintą keptuvę, pateptą augaliniu aliejumi. Kepkite iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos