Burnoje tirpstantys grynuoliai. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Burnoje tirpstantys grynuoliai.

Nugetai labai minkšti ir sultingi, mėsa tirpsta burnoje.
Gaminimo laikas
900 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Burnoje tirpstantys grynuoliai. Žingsnis 1
Vištienos filė sudėkite į indą, užpilkite vandeniu ir palikite per naktį.

Žingsnis 2

Burnoje tirpstantys grynuoliai. Žingsnis 2
Išimkite filė iš vandens, supjaustykite vienodais gabalėliais ir apskrudinkite iš abiejų pusių.

Žingsnis 3

Burnoje tirpstantys grynuoliai. Žingsnis 3
Sudėkite visus gabalėlius į puodą, suberkite prieskonius ir kefyrą, gerai išmaišykite ir palikite 2-3 valandoms kambario temperatūroje.

Žingsnis 4

Burnoje tirpstantys grynuoliai. Žingsnis 4
Paruoškite 3 indelius: su kiaušiniais, miltais ir duona (duoną supjaustykite trupiniais). Apvoliokite mėsą miltuose.

Žingsnis 5

Burnoje tirpstantys grynuoliai. Žingsnis 5
Įmerkite į kiaušinius.

Žingsnis 6

Burnoje tirpstantys grynuoliai. Žingsnis 6
Įmerkite į duonos trupinius.

Žingsnis 7

Burnoje tirpstantys grynuoliai. Žingsnis 7
Dėkite į gerai įkaitintą keptuvę, pateptą augaliniu aliejumi. Kepkite iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos