Burokėlių pjaustymas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Burokėlių pjaustymas

Ropių kotletai - tai vakarienė tiems, kurie laikosi sveikos mitybos. Naudingoje daržovės sudėtyje yra fruktozės, sacharozės ir jodo. Ši šakniavaisinė daržovė yra gera priešuždegiminė priemonė, stiprina imuninę sistemą ir kartu turi mažai kalorijų. Terminis apdorojimas nesumažina naudingųjų ropių savybių. Kotletams galima vartoti bet kokią mėsą. Jei norite, kad patiekalas būtų kuo sveikesnis, rinkitės gabalėlius su minimaliu riebalų kiekiu.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
139 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Burokėlių pjaustymas Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Mėsą supjaustykite porcijomis, lengvai suplakite virtuviniu plaktuvu. Ropes supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Susmulkinkite svogūną.

Žingsnis 2

Burokėlių pjaustymas Žingsnis 2
Apkepkite mėsą. Dėkite kotletus į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepkite po 3-4 minutes, kol apskrus iš abiejų pusių. Tada į mėsą sudėkite šakninių daržovių gabalėlius, svogūnus, įpilkite vandens, įberkite druskos ir pipirų. Troškinkite po dangčiu ant vidutinės ugnies 20-25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos