Publikavimo data: 2024-06-15
Burokėlių pjaustymas
Ropių kotletai - tai vakarienė tiems, kurie laikosi sveikos mitybos. Naudingoje daržovės sudėtyje yra fruktozės, sacharozės ir jodo. Ši šakniavaisinė daržovė yra gera priešuždegiminė priemonė, stiprina imuninę sistemą ir kartu turi mažai kalorijų. Terminis apdorojimas nesumažina naudingųjų ropių savybių. Kotletams galima vartoti bet kokią mėsą. Jei norite, kad patiekalas būtų kuo sveikesnis, rinkitės gabalėlius su minimaliu riebalų kiekiu.
Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Mėsą supjaustykite porcijomis, lengvai suplakite virtuviniu plaktuvu. Ropes supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Susmulkinkite svogūną.
Žingsnis 2
Apkepkite mėsą. Dėkite kotletus į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepkite po 3-4 minutes, kol apskrus iš abiejų pusių. Tada į mėsą sudėkite šakninių daržovių gabalėlius, svogūnus, įpilkite vandens, įberkite druskos ir pipirų. Troškinkite po dangčiu ant vidutinės ugnies 20-25 minutes.
Kategorijos