Publikavimo data: 2024-06-24
Burokėlių salotos
Rusijoje šventinis stalas, įskaitant Naujųjų metų išvakarių stalą, visada būna pilnas įvairių užkandžių ir patiekalų. Tradiciniai "Olivjė", "Krabas" ar vištiena su ananasais jau yra nuobodūs ir nesukelia tinkamo malonumo. Šventinio stalo užkandžių meniu paįvairinkite burokėlių salotomis. Šis patiekalas ne tik suteikia ryškumo patiekalų paletei, bet ir neša didelę naudą, nes šioje daržovėje yra B grupės vitaminų ir antioksidantų, kurių pagalba organizmas reguliuoja medžiagų apykaitą.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite džiovintas slyvas ir graikinius riešutus. Burokėlius sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Burokėlius, išspaustą česnaką, graikinius riešutus ir džiovintas slyvas sudėkite į gilią salotinę. Pagal skonį pasūdykite ir apšlakstykite augaliniu aliejumi.
Žingsnis 3
Sumaišykite salotas.
Žingsnis 4
Paruoštą patiekalą patiekite į stalą.
Kategorijos