Publikavimo data: 2024-05-26
Burokėlių salotos su rikota
Burokėliai su rikota, apelsinų ir citrinų skoniais, granatų padažu, petražolėmis, švelniu alyvuogių aliejaus aromatu - tai salotos, kurios galėtų tapti restorano patiekalu. Tačiau jas galima paruošti ir namuose brangiai šeimai. Kiekvienas jos ingredientas - tai sveikatai naudingų medžiagų lobynas. Be to, jas lengva paruošti.
Žingsnis 1
Paruoškite salotų padažą Į indą išspauskite citrinos ir apelsino sultis, įpilkite alyvuogių aliejaus, išmaišykite. Svogūną ir burokėlį supjaustykite mažais kubeliais ir griežinėliais. Užpilkite juos padažu. Įmaišykite smulkintas petražoles.
Žingsnis 2
Į daržoves sudėkite rikotą. Pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite. Prieš patiekdami apšlakstykite granatų padažu.
Kategorijos