Burokėlių salotos su rikota pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Burokėlių salotos su rikota

Burokėliai su rikota, apelsinų ir citrinų skoniais, granatų padažu, petražolėmis, švelniu alyvuogių aliejaus aromatu - tai salotos, kurios galėtų tapti restorano patiekalu. Tačiau jas galima paruošti ir namuose brangiai šeimai. Kiekvienas jos ingredientas - tai sveikatai naudingų medžiagų lobynas. Be to, jas lengva paruošti.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
98 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Burokėlių salotos su rikota Žingsnis 1
Paruoškite salotų padažą Į indą išspauskite citrinos ir apelsino sultis, įpilkite alyvuogių aliejaus, išmaišykite. Svogūną ir burokėlį supjaustykite mažais kubeliais ir griežinėliais. Užpilkite juos padažu. Įmaišykite smulkintas petražoles.

Žingsnis 2

Burokėlių salotos su rikota Žingsnis 2
Į daržoves sudėkite rikotą. Pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite. Prieš patiekdami apšlakstykite granatų padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos