Publikavimo data: 2024-05-15
Burokėlių sriuba be mėsos
Žingsnis 1
Išvirkite burokėlius. Vidutiniškai ši daržovė verdama 1,5-2 valandas, kol bus paruošta.
Žingsnis 2
Agurką sutarkuokite stambia tarka, susmulkinkite žalumynus ir vištienos kiaušinius.
Žingsnis 3
Virtus burokėlius nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 4
Sudėkite visus smulkintus ingredientus į gilų dubenį, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 5
Į dubenį įpilkite majonezo.
Žingsnis 6
Burokėlių kokolniką sudėkite į lėkštes, pagal skonį įpilkite vandens arba sultinio ir gerai išmaišykite. Papuoškite burokėlių sriubą puse vištos kiaušinio ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos