Publikavimo data: 2024-05-19
Burokėlių sriuba su vištiena
Žingsnis 1
Bulves, vištienos filė ir svogūnus supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Burokėlius ir morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Kietai virtus vištienos kiaušinius supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 4
Susmulkinkite žoleles ir česnako skilteles.
Žingsnis 5
Vištienos filė sultinį užvirinkite. Kai sultinys užvirs, sumažinkite dujas iki silpnos ugnies.
Žingsnis 6
Burokėlius, svogūnus, morkas ir česnakus sudėkite į keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus.
Žingsnis 7
Įpilkite pusę puodelio sultinio arba vandens, įberkite druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį. Burokėlius troškinkite uždengę uždengtu dangčiu 10-15 minučių.
Žingsnis 8
Sudėkite kepsnį į sultinį ir virkite 10-15 minučių. Į sriubą sudėkite supjaustytas bulves.
Žingsnis 9
Burokėlių sriubą virkite dar 7-10 minučių. Leiskite sriubai prisitraukti.
Žingsnis 10
Burokėlių kokolniką sudėkite į serviravimo lėkštes, įdėkite dvi skilteles virto vištos kiaušinio ir smulkintų žolelių. Gero apetito!
Kategorijos