Publikavimo data: 2024-05-26
Burokėlių sriuba su kiaušiniu
Jei mėgstate šaltas sriubas, pavyzdžiui, okrošką, atkreipkite dėmesį į burokėlių sriubos su kiaušiniu receptą. Burokėlių sriuba - tai šalta sriuba, kurios pagrindinis ingredientas yra burokėliai. Yra daug šio patiekalo gaminimo variantų. Be klasikinio burokėlių varianto, reikės šviežio agurko, vištienos kiaušinių, krapų, žaliųjų svogūnų, burokėlių, druskos, maltų juodųjų pipirų ir grietinės padažui. Patiekalas paruošiamas labai greitai. Tiesiog 30-40 minučių, ir kvapni lengva sriuba paruošta!
Žingsnis 1
Vištienos kiaušinį supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Susmulkinkite žaliuosius svogūnus ir krapus.
Žingsnis 3
Supjaustykite agurką griežinėliais.
Žingsnis 4
Burokėlius nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 5
Į puodą įpilkite 0,5 litro vandens. Į vandenį sudėkite burokėlius. Burokėlius virkite 25-30 minučių, kol suminkštės. Atvėsinkite burokėlių sultinį.
Žingsnis 6
Į lėkštę sudėkite griežinėliais supjaustytą agurką ir kiaušinį.
Žingsnis 7
Į sriubą įberkite susmulkintų žaliųjų svogūnų.
Žingsnis 8
Į sriubą įdėkite burokėlių.
Žingsnis 9
Sriubą užpilkite burokėlių sultiniu.
Žingsnis 10
Sriubą pagardinkite grietine ir įberkite smulkintų krapų.
Žingsnis 11
Kruopščiai išmaišykite ingredientus, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos