Buržuazinės salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Buržuazinės salotos

Salotos, paruoštos su krevetėmis, midijomis ir įvairių rūšių ikrais, dažnai vadinamos buržuazinėmis salotomis. Buržuazinės salotos gana retos net ant šventinio stalo. Jei paragausite šių salotų, patirsite naujų skonio spalvų.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Buržuazinės salotos Žingsnis 1
Nulupkite krevetes. Į keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, įberkite druskos ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Krevetes, midijas ir svogūnus sudėkite į dubenį. Sudėkite keptus pievagrybius ir išmaišykite. Užpilkite majonezu ir papuoškite ikrais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, daržovių salotos, jūros gėrybių salotos, įspūdingas receptas, egzotika, paprasta, mažai kalorijų, per 15 minučių, vakarienė, agurkų prieskonis, saldžiųjų pipirų prieskonis, terijakio padažo patiekalai, be įprastų alergenų, receptų knyga, pipirų salotos, daržovių salotos

Kategorijos