Publikavimo data: 2024-01-20
Raudonosios jūros salotos receptas
Krabų lazdelių salotos - skanus užkandis. Šį patiekalą mėgstama gaminti greitai ir lengvai, nes jo sudėtyje yra mažiausiai ingredientų. Be to, prie krabų lazdelių galite derinti bet kokias labiausiai patinkančias daržoves.
Žingsnis 1
Nuplaukite daržoves ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Likusius ingredientus paruoškite taip, kaip aprašyta recepte.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną ir česnaką.
Žingsnis 4
Blanširuokite pomidorus. Padarykite ant jų kryžminius pjūvius, įmeskite juos į verdantį vandenį puode ir palaikykite verdančiame vandenyje 1 minutę. Tada staigiai nuleiskite į ledinį vandenį ir nuimkite odelę. Tada pomidorus supjaustykite kubeliais. Nuo paprikų pašalinkite kotelius ir supjaustykite jas mažais kubeliais.
Žingsnis 5
Krabų lazdeles taip pat supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 6
Sudėkite salotas: giliame dubenyje sumaišykite visus ingredientus.
Žingsnis 7
Salotas pagardinkite majonezu ir įpilkite 1 valgomąjį šaukštą grietinės, kad skonis būtų švelnesnis. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 8
Salotas patiekite papuoštas smulkiai supjaustytais krapais ir žaliaisiais svogūnais.
Kategorijos