Publikavimo data: 2024-02-01
Chuka salotos su putpelių kiaušiniais ir graikinių riešutų padažu receptas
Chuka - tai japoniškos salotos iš jūros dumblių, kurie yra švelnaus skonio ir traškios tekstūros. Chuka ir graikinių riešutų padažo derinys yra labai populiarus. Paruoškite chuka salotas pagal šį receptą. Paimkite jūros dumblių, sudėkite raudonąjį svogūną, saldžiąją papriką ir putpelių kiaušinius. Viską pagardinkite graikinių riešutų padažu ir mėgaukitės nepaprastai skaniomis ir sveikomis salotomis.
Žingsnis 1
Nuplaukite paprikas, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, tada perpjaukite jas per pusę ir išimkite šerdį. Nulupkite raudonąjį svogūną. Nusausinkite skysčio perteklių nuo "chuka" jūros dumblių. Kietai išvirkite putpelių kiaušinius: įmeskite juos į verdantį vandenį ir virkite 6 minutes, tada panardinkite į ledinį vandenį ir nulupkite.
Žingsnis 2
Pusę paprikų supjaustykite vidutinio storio griežinėliais.
Žingsnis 3
Pusę raudonojo svogūno supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 4
Kiaušinius perpjaukite per pusę.
Žingsnis 5
Paruoškite salotas: į gilų salotinį dubenį sudėkite čuka, raudonąjį svogūną ir papriką.
Žingsnis 6
Apšlakstykite salotas graikinių riešutų padažu ir išmaišykite.
Žingsnis 7
Į lėkštę dėkite dalį salotų. Ant viršaus sudėkite putpelių kiaušinius ir pabarstykite salotas sezamo sėklomis. Paruošta. Skanaukite.
Žingsnis 8
Salotas išdėliokite ant Pekino kopūstų lapų. Salotas patiekite su plonais lengvai sūdytos lašišos arba šviežio tuno griežinėliais.
Kategorijos