Publikavimo data: 2024-02-01
Salotos su čuka, agurkais ir pipirais terijakio padaže receptas
"Chuka" yra japoniški jūros dumbliai, pasižymintys subtiliu skoniu ir traškia tekstūra. Pastaraisiais metais šie jūros dumbliai labai išpopuliarėjo. Chuka valgomi tiesiog su riešutų padažu, taip pat iš jų gaminamos įvairios salotos. Prie chuka pridėkite šviežių agurkų ir paprikų ir viską pagardinkite saldžiu ir sūriu terijakio padažu. Turėsite lengvas, mažai kalorijų turinčias salotas, kurios puikiai tinka užkandžiauti.
Žingsnis 1
Nuplaukite paprikas, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, perpjaukite per pusę ir išimkite šerdį. Nuplaukite agurką. Nusausinkite skysčio perteklių nuo "chuka" jūros dumblių.
Žingsnis 2
Pusę paprikų supjaustykite vidutinio storio griežinėliais.
Žingsnis 3
Supjaustykite agurką griežinėliais.
Žingsnis 4
Paruoškite salotas: į salotinę sudėkite "chuka" dumblius, pipirus ir agurkus.
Žingsnis 5
Viską pagardinkite terijakio padažu. Salotos paruoštos.
Žingsnis 6
Dalį salotų papuoškite sezamo sėklomis.
Žingsnis 7
Salotas išdėliokite ant Pekino kopūstų lapų. Salotas papuoškite apelsinų arba greipfrutų griežinėliais.
Kategorijos