Publikavimo data: 2025-08-19
Camdi cha su bulvėmis ir kiauliena
Neįprastos, nepažįstamos, bet labai įdomios bulvių salotos gali tapti laukiamos jūsų šeimoje. Jas galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba užkandį, šiltas arba šaltas. Galite naudoti bet kokią mėsą arba visai jos vengti.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves ir sutarkuokite jas į vandenį korėjietiška morkų tarka.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite plunksnomis arba pusžiedžiais. Apkepkite jį augaliniame aliejuje.
Žingsnis 3
Mėsą supjaustykite plonais griežinėliais. Kepkite aliejuje, kol iškeps, pabarstykite druska ir pipirais. Sudėkite svogūnus ir mėsą, supilkite sojų padažą ir kartu kepkite 3 min.
Žingsnis 4
Įmeskite bulvių šiaudelius į verdantį pasūdytą vandenį su actu ir virkite 3 minutes, kol šiaudeliai bus lankstūs ir vis dar traškūs. Išimkite į sietelį ir nusausinkite.
Žingsnis 5
Mėsą sumaišykite su svogūnais ir bulvėmis, sudėkite smulkintą česnaką. Patikrinkite, ar nėra druskos, jei reikia, pasūdykite.
Kategorijos