Publikavimo data: 2024-04-28
"Caro" troškinys
"Carskaja" žuvienė yra karštas pirmasis patiekalas, aromatingas ir sotus. Žuvienės recepto pagrindas - mėsos sultinys. Turtingas pagrindas yra raktas į puikų skonį, todėl svarbu atsakingai elgtis renkantis mėsą. Mėsa turėtų būti šiek tiek riebi. Šviežios kiaulienos mėsa yra šviesiai rausvos spalvos. Pluoštai - aiškiai išreikšti, kvapas - malonus. Kad sriuba būtų tirštesnė, berkite didesnius svogūnus ir morkas.
Žingsnis 1
Paruoškite atsargas. Sudėkite mėsą į puodą. Įpilkite vandens, kad jis apsemtų mėsą. Uždėkite puodą ant ugnies ir leiskite užvirti. Nusunkite vandenį ir puodą išplaukite. Surinkite 2-2,5 l vandens ir sudėkite mėsą į puodą. Uždėkite ant ugnies, virkite ant vidutinės ugnies, tada sumažinkite ugnį. Suberkite pipirų grūdelius. Virkite 40-50 minučių, kol mėsa išvirs.
Žingsnis 2
Paruoškite kepinius. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus. Sudėkite svogūnus ir morkas, išmaišykite, kepkite 7-10 min. ant silpnos ugnies. Stebėkite, kad daržovės nesudegtų.
Žingsnis 3
Išvirkite troškinį. Į verdantį sultinį sudėkite bulves ir soras. Virkite 10 minučių. Įdėkite lauro lapą, druskos ir pipirų. Įdėkite kepsnį. Po 5 minučių sudėkite žoleles. Išjunkite ugnį, uždenkite puodą dangčiu, palikite pastovėti 25-30 minučių.
Kategorijos