"Caro" troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

"Caro" troškinys

"Carskaja" žuvienė yra karštas pirmasis patiekalas, aromatingas ir sotus. Žuvienės recepto pagrindas - mėsos sultinys. Turtingas pagrindas yra raktas į puikų skonį, todėl svarbu atsakingai elgtis renkantis mėsą. Mėsa turėtų būti šiek tiek riebi. Šviežios kiaulienos mėsa yra šviesiai rausvos spalvos. Pluoštai - aiškiai išreikšti, kvapas - malonus. Kad sriuba būtų tirštesnė, berkite didesnius svogūnus ir morkas.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
41 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Caro" troškinys Žingsnis 1
Paruoškite atsargas. Sudėkite mėsą į puodą. Įpilkite vandens, kad jis apsemtų mėsą. Uždėkite puodą ant ugnies ir leiskite užvirti. Nusunkite vandenį ir puodą išplaukite. Surinkite 2-2,5 l vandens ir sudėkite mėsą į puodą. Uždėkite ant ugnies, virkite ant vidutinės ugnies, tada sumažinkite ugnį. Suberkite pipirų grūdelius. Virkite 40-50 minučių, kol mėsa išvirs.

Žingsnis 2

Paruoškite kepinius. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus. Sudėkite svogūnus ir morkas, išmaišykite, kepkite 7-10 min. ant silpnos ugnies. Stebėkite, kad daržovės nesudegtų.

Žingsnis 3

"Caro" troškinys Žingsnis 3
Išvirkite troškinį. Į verdantį sultinį sudėkite bulves ir soras. Virkite 10 minučių. Įdėkite lauro lapą, druskos ir pipirų. Įdėkite kepsnį. Po 5 minučių sudėkite žoleles. Išjunkite ugnį, uždenkite puodą dangčiu, palikite pastovėti 25-30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos