Bulvių troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Bulvių troškinys

Kartais skrandžiui reikia lengvo valgio, ypač po švenčių. Tokiu atveju bulvių troškinio receptas yra geras pasirinkimas. Sriubą sudaro tik daržovės. Jų rinkinį galima keisti savo nuožiūra. Standartą sudaro bulvės, svogūnai, morkos ir česnakai. Patiekalas tinka liesam ar dietiniam valgiaraščiui, tačiau suteiks sotumo jausmą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
55 kcal.
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.3/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių troškinys Žingsnis 1
Apkepkite daržoves. Į keptuvę supilkite aliejų, įkaitinkite, sudėkite bulves, morkas, svogūnus, česnakus ir nuolat maišydami kepkite 10 minučių.

Žingsnis 2

Bulvių troškinys Žingsnis 2
Išvirkite sriubą. Užpilkite daržoves vandeniu ir virkite, kol bulvės pradės virti, maždaug 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos