Publikavimo data: 2024-04-17
Vienuolyno sriuba
Tolimoje praeityje Vengrijos vienuoliai po pasninko mėgo valgyti pagal šį receptą pagamintą sriubą ir tortilijas, apteptas česnakų ir medaus mišiniu. Šiais laikais vienuolyno sriuba yra puikus būdas pailsinti skrandį po gausaus valgymo per šventes ir paįvairinti tipiškas mėsos sriubas. Tačiau niekas nedraudžia šiek tiek pakeisti receptą ir dar įdėti jautienos ar vištienos.
Žingsnis 1
Paruoškite troškinį. Ant viryklės pastatykite puodą su vandeniu, šiek tiek pasūdykite ir leiskite užvirti. Sudėkite bulves, morkas ir visą svogūną. Virkite ant silpnos ugnies, kol daržovės bus paruoštos. Virti reikės apie 20 minučių. Išjunkite viryklę, jei reikia, įberkite druskos ir pipirų, įpilkite aliejaus ir lauro lapą. Leiskite patiekalui pastovėti 15 minučių.
Kategorijos