Publikavimo data: 2024-04-17
Šiaurės šalių troškinys
Atšiauriomis klimato sąlygomis, kai pusę metų būna labai šalta, o kitą pusmetį - tiesiog vėsu, būtina maitintis sočiai, maistingai, bet kartu ir labai paprastai. Kiekvienas, kuris kurį laiką gyveno šaltose platumose, gali pasidalyti šiaurietiškos žuvienės receptu, kuris puikiai atitinka šį apibūdinimą. Pagrindinis sriubos ruošimo niuansas yra tas, kad mėsą galima naudoti absoliučiai bet kokią, todėl net ir tokio paprasto patiekalo variabilumas labai padidėja.
Žingsnis 1
Išvirkite sultinį. Sudėkite mėsą į puodą, užpilkite vandeniu ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Virkite 40-50 minučių, kol mėsa bus minkšta, bet ne visiškai išvirusi. Nepamirškite nugriebti putų. Tuomet nukelkite puodą nuo viryklės, išimkite mėsą, supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite atgal.
Žingsnis 2
Paruoškite sriubą. Grūdus ir daržoves suberkite prie mėsos, įmeskite lauro lapą, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Virkite apie 50-60 minučių, kol grūdai pakankamai išvirs.
Kategorijos