Rusiška žuvienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Rusiška žuvienė

Yra daugybė žuvienės rūšių. Istorikai iki šiol tebesvarsto, kas pirmasis išrado šį patiekalą. Pavyzdžiui, Rusijoje klasikinė žuvienė buvo gaminama tik iš daržovių ir prieskonių. Ji buvo patiekiama su juoda duona. Prancūzijoje garsioji svogūnų sriuba priklauso čeburekų sriubai. Nepriklausomai nuo šalies, chowder receptas yra lengva daržovių naminė sriuba, verdama ne su mėsos sultiniu, o su paprastu vandeniu.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
32 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rusiška žuvienė Žingsnis 1
Iš daržovių pagaminkite sultinį. Susmulkinkite kopūstus. Bulves ir morkas supjaustykite kubeliais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Sudėkite daržoves ir kruopas į puodą. Užpilkite vandeniu. Virkite ant didelės ugnies. Sumažinkite liepsną iki silpnos. Virkite, kol daržovės ir kruopos suminkštės. Į beveik paruoštą troškinį sudėkite pomidorus, druską. Viską gerai išmaišykite. Virkite 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos